Stöd för en lönsam verksamhet!

Tidsregistrering

Håll full koll på dina projekt genom att tidsregistrera löpande i mobiltelefonen och få ett komplett underlag för fakturering eller uppföljning. Lägg enkelt in vad ni själv vill registrera – borrmeter/borrkrona, körda mil, timmar med respektive maskin eller rentav frånvaro.

Så här funkar det

Systemet förses med grunddata i form av de olika typer av aktiviteter som önskas registreras. Det kan vara borrning, grävning, transport osv. Aktiviteterna kan förutom tidsparameter även registrera ytterligare en valfri parameter. Som exempel kan man för aktiviteten transport förutom antal timmar även registrera hur många kilometer transporten var. Det gör att de tidsrapporter som sedan plockas ut utgör ett väldigt bra underlag för utvärdering och efterkalkyl, fakturering eller löneutbetalning.

Tidsrapporterna tas bäst ut via en dator och går att skräddarsy till att se ut precis så som du vill ha dem. Genom att klicka och dra i de olika rubrikerna och kan du själv enkelt sortera informationen så som just du vill ha den.

Välkommen med dina frågor

Johan Zillén

+46 (0) 736 – 15 74 45
johan.zillen@introva.com

Fördelar

Tydligt faktureringsunderlag

Smidig uppföljning

Skräddarsytt efter dina behov

Genom att enkelt registrera sin nedlagda tid löpande och på plats ges bästa förutsättningarna för att få en så korrekt uppskattning av nedlagd tid som möjligt. Oavsett om tidsrapporterna används för fakturering eller för att följa upp lönsamheten på jobb, förenklar det arbetet och ger goda förutsättningar för att driva en bärkraftig verksamhet.

Flexibiliteten att sätta upp dina egna mätparametrar gör att tidsrapporteringen möjlig att skräddarsy utifrån just dina behov. Samtidigt är systemet är användarvänligt och lätt att förstå. Resultatet blir att det passar även för den som snabbt behöver komma igång oavsett datorvana.

Erbjudande!

Vi låter alla nya kunder prova på gratis i två månader! På så sätt får ni gott om tid på er att utvärdera sprängjournalerna och se om det uppfyller era förväntningar, samtidigt som vi under tiden kan bistå er kring frågor och funderingar.

Kom igång och testa

Ta kontakt med oss så lägger vi upp ert bolag åt er och förser er med inloggningsuppgifter. På så sätt kan ni snabbt själva börja testa systemet i er egen mobiltelefon.

Oavsett om du loggar in i en dator, mobiltelefon eller platta – går du till befapp.introva.se för att logga in och komma igång.

Börja förslagsvis med att testa att Tidsregistrera din föregående arbetsvecka. Fortsätt sedan under den kommande veckan och börja sedan testa med att ta ut rapporter. Inkludera gärna dina kollegor för att bättre se alla möjligheter som systemet erbjuder.